Regnskapstjenester for din bedrift

Skynet Accounting gir deg full kontroll på regnskapet med effektive og moderne løsninger.

Be om pristilbud

Vi hjelper deg med:

Ikon av en pen og en kalkulator

Regnskap

Trenger du bistand med regnskapet? Skynet Accounting utfører grundige regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter i Tønsberg og omegn. Vi har solide rutiner og høy kompetanse på området.

Ikon av en kalkulator ved et regnskapsark

Lønn

I selskaper med flere ansatte kan lønnskjøring være både tidkrevende og noe som krever trygge faste rutiner. Vi sørger for at lønnskjøringen blir utført korrekt, til riktig tid, og innenfor strenge lover og regler.

Ikon av regnskap på en datamaskin

Fakturering

Når det kommer til fakturering stilles det strenge krav til hvordan den skal utformes og inneholde. Derfor kan det lønne seg å sette bort jobben til en profesjonell. Vi sørger for at fakturaer blir sendt og betalt til riktig tidspunkt. Vi har også gode rutiner på purringer og inkasso.

Ikon av et forstørrelsesglass på et dokument

Rådgivning

Er det vanskelig å finne de rette svarene? Skynet Accounting har årelang kompetanse innen økonomi, lover og regler. Er det noe du lurer på? Vi deler gjerne vår kunnskap med deg. Hos oss får du økonomisk rådgivning med faglig tyngde og erfaring.

Ikon av et søylediagram

Årsoppgjør

På slutten av hvert regnskapsår skal det leveres inn et årsoppgjør med en oversikt over selskapets økonomiske situasjon. Årsoppgjøret skal ved utgangen av hvert år, og danner grunnlaget for hvor mye skatt bedriften må betale. Dersom regnskapet gjennom året er utføres av en profesjonell er det enklere å få et grundig og nøyaktig årsoppgjør.

Ønsker du å vite mer om våre regnskapstjenester eller motta et tilbud?

Hvordan kan vi hjelpe din bedrift? Ta gjerne kontakt for en hyggelig regnskapsprat.